Wie zijn wij

Peter Razenberg is oprichter en eigenaar van Alm-executive. Hij heeft 30 jaar ervaring als arts, bestuurder, ondernemer en coach. Zijn achtergrond in de zorg past bij zijn kernthema:                  “het beter maken van mensen en organisaties.”                Door te coachen, te adviseren, te inspireren. Ontwikkeling en balans brengt hij door te verbinden en door complexe situaties te doorzien. Out of the box denken hoort daar vaak bij. De aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en innovatief: in de zorg, zowel cure als care, in het onderwijs maar ook in het bedrijfsleven.

Wat betekent Alm-executive?

De naam van oprichter en eigenaar ‘Razenberg’ kent een Duitse bron: “rasen berg”  wat “weide berg” oftewel alm betekent. Een alm biedt vergezichten, perspectief maar geeft ook momenten van rust en overdenking. Dit kunt u ook van mij verwachten. Executive betekent hoog verantwoordelijk niveau: een niveau dat aan de basis ligt van Alm-executive.

Met wie werkt Alm-executive samen?

Alm-executive werkt samen met gerenommeerde coaches met ervaringen in de zorg, het bedrijfsleven en de rechtspraak. Samen worden ervaringen uitgewisseld en wordt gewerkt aan nieuwe diensten. Als de opdracht een inzet vanuit dit netwerk zinvol maakt, worden hierover met de opdrachtgever afspraken gemaakt.

 
Volg ons op Twitter en LinkedIn: 

Copyright © 2012 - 2024 Alm-executive | Website: FreelanceCreatief | Disclaimer